icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite
Demerpatio
5882

Demerpatio

Demerpatio bestaat uit 20 licht en luchtige appartementen. Met een centrale ligging binnen Ezeldijk (Diest) heeft u werkelijk alles bij de hand. De stad aan je voordeur. Groen en rust aan je achterdeur.

Binnen Demerpatio heeft u de keuze uit 2 en 3 slaapkamerappartementen. Met een mooi terras of een leuke tuin. Ieder appartement geniet van een doordachte indeling en is bereikbaar met lift en trap via de buitenpatio. De binnenafwerking kiest u volledig zelf naar uw smaak en budget.

De appartementen zijn ook interessant voor investeerders. De concurrentiële prijzen, de architectuur, de praktische indeling en vooral de toplocatie in het centrum van Diest, zijn grote troeven voor een snelle verhuur!

 

Makkelijk parkeren

 

Parking Schoenmaker is bereikbaar via de Schoenmakersstraat. U kan uw wagen en fiets veilig ondergronds parkeren en met de lift bent u in geen tijd in uw appartement. Diest speelt volop zijn troeven uit als Smart City. Voor het eerst in de geschiedenis wordt bezoekersparkeren in de stad opgelost via het systeem van meervoudig parkeren. Deze parking is dus ook toegankelijk voor uw bezoekers! Dus nooit meer zoeken naar parkeerplek dichtbij huis. In deze parking zijn ook een aantal laadpalen voorzien, net als extra brede parkeerplaatsen voor mindervaliden.

 

Kelderbergingen

 

Aan opbergruimte geen tekort dankzij de gerieflijke privé-kelderbergingen. Voor elk appartement wordt er 1 afsluitbare kelderberging voorzien.

 

Fietsenstallingen

 

Zowel bovengronds als ondergronds in parking Schoenmaker zijn er tal van fietsenstallingen voorzien. Toegang te nemen via de inrit van parking Schoenmaker in de Schoenmakersstraat.

 

BEN

 

De appartementen binnen Demerpatio zijn Bijna Energie Neutraal. Ze verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt hoofdzakelijk uit groene energiebronnen gehaald zoals zonnepanelen. Dankzij BEN-wonen (E-peil 30 of lager) heeft u dus een lagere energiefactuur. Daarenboven geniet u 5 jaar lang van minstens 50% korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken bestaat er een extra voordelig BEN-krediet. Geweldig toch!

 

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR RECHTHEBBENDEN

 

Tot eind 2022 kan U mogelijks genieten van het 6%BTW-tarief op de constructieprijs ( ipv 21% BTW, een besparing van tienduizenden Euro's ). Immo Diest bekijkt graag samen met u of u hiervoor in aanmerking komt. Bel Immo Diest voor een afspraak: 013 31 25 22

 

Vlot bereikbaar, uitstekende mobiscore

Vlot bereikbaar, uitstekende mobiscore

Toplocatie

Demerpatio, dat is wonen...

- in het centrum van Diest

- vlakbij het Begijnhof

- op fiets- en wandelafstand van het station

- in de buurt van enkele culinaire verwenadresjes

- en op een goede worp van alle sport en spanning (Halve Maan, Warande, zwembad...)

Energiezuinig en met alle comfort

Energiezuinig en met alle comfort

BEN

BEN staat voor Bijna-EnergieNeutraal. Typerend voor een BEN-woning is dat de woning weinig energie verbruikt en een deel van die energie uit hernieuwbare bronnen haalt. Denk bijv. aan een goede isolatie van muren en dak, ventilatie met warmterecuperatie, vloerverwarming op lage temperatuur, HR-beglazing en fotovoltaïsche zonnepanelen.

Welke voordelen biedt BEN? 
+ Een verhoogd wooncomfort
+ Zuinig wonen 
+ Korting op de onroerende voorheffing 
+ Gunstige kredietvoorwaarden 
Lenen voor een BEN-woning kan bij sommige banken aan gunstigere voorwaarden.

Project
in cijfers.

1

appartement

1

gelijkvloers app.

tagging beeld
icon plus

Schoenmakersstraat 2C2

te koop

Slaapkamers 2
badkamers 1
oppervlakte 99 m²
icon plus

VERKOCHT

tagging beeld
icon plus

Schoenmakersstraat 2E

te koop

Slaapkamers 3
badkamers 1
oppervlakte 130 m²
icon plus

VERKOCHT

Prijzen & plannen

Verdieping Type Nr. slaapkamers icon Badkamers icon Garage icon Oppervlakte icon Terras icon Tuin icon Prijs Plan Details
2 Appartement 2C2 2 1 0 99m² 12m² - € 250.000 icon download Bekijk
0 Gelijkvloers app. 2E 3 1 0 130m² 18m² Ja € 350.000 icon download Bekijk

Vermelde prijzen zijn excl. ondergrondse autostaanplaats en kelder (excl. kosten).

Goed wonen in Diest! Diest heeft heel wat te bieden op vlak van cultuur, natuur en ontspanning.

Interesse in dit project?
Contacteer ons voor meer info.

icon estate favorite Bewaar als favoriet Deel op facebook Deel op linkedin Deel via Whatsapp Deel via Messenger Deel via Mail druk eigendomfiche af
icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon